Over ons


Momenteel heeft Yvette door haar jarenlange ervaring in de horecabranche heel veel activiteiten op haar naam staan. Zo organiseert zij bijvoorbeeld kookworkshops in de buurttehuizen van Amsterdam-Zuidoost voor mensen met een laag inkomen. Ook organiseert ze High Tea & Brunch evenementen, gericht op Spaanstaligen en Caribische Amsterdammers én bezorgt ze in december kerstpakketten voor mensen met een kleine portemonnee.

Dit alles doet ze natuurlijk niet alleen. Yvette heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van koks, deskundigen en hoogwaardigheidsbekleders om de projecten te realiseren.
Yvette Dorsiel: “Eten verbindt mensen en ik probeer op mijn manier daar een steentje aan bij te

(Culinaire) duizendpoot

Yvette staat vooral bekend om haar kookkunsten, maar ook vanwege het overige (vrijwilligers)werk dat zij verricht. Hieronder enkele links naar de projecten waar Yvette zich mee bezighoudt:

Exquisite Buffet
Catering voor zowel bedrijven als particulieren. Ook voor de aankleding van de locatie, bediening of dranken kunt u hier terecht.

Makutoe Plaza
Bezorgt bloemstukken, fruitmanden en videoboodschappen voor uw dierbaren in binnen- én buitenland. Hieraan gekoppeld heeft Yvette ook een programma Makutoe Special op tv-zender SALTO 2. Iedere donderdag van 19.00 tot 20.00 uur.

Right to the Point
Live praatprogramma over maatschappelijke onderwerpen zoals schuldhulpverlening, tienermoeders, huiselijk geweld en medische blunders.

Ga Zo Netwerk
Hulpnetwerk van Amsterdam-Zuidoost. Biedt ondersteuning op financieel gebied, gratis Nederlandse lessen voor volwassenen en een breed netwerk.

Stichting Los Latinos
Functioneert als intermediair en sociaal makelaar voor de Latino’s in Amsterdam-Zuidoost en omgeving

Yvette Dorsiel
Yvette Dorsiel

 

 

Top